fbpx

Βελέντζας: «Στόχος μας το μετάλλιο – Η ποιότητα και η ποσότητα της δουλειάς μας είναι μεγάλη»

Βελέντζας: «Στόχος μας το μετάλλιο – Η ποιότητα και η ποσότητα της δουλειάς μας είναι μεγάλη»

Φανερά χαρούμενος έφυγε από το κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, ο προπονητής του Απόστολου Χρήστου, Παναγιώτης Βελέντζας, το απόγευμα της Κυριακής (7/5), μετά την 3η και τελευταία ημέρα του Acropolis Swim Open 2023.

Ο προπονητής του Απόστολου Χρήστου ήταν βαθύτατα ικανοποιημένος που ο αθλητής του, “έπιασε” νωρίς το όριο συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, με επίδοση 53.22 στα 100μ ύπτιο, και πάνω σ’ αυτό αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας).

«Βρισκόμαστε στη φάση της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φουκουόκα, το «Ακρόπολις» για εμάς είναι ένας αγώνας προπόνησης, έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός ότι «έβγαλε» το όρθιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες νωρίς οπότε, λιγότερο άγχος εν όψει των στόχων και των υποχρεώσεων που έχουμε στη συνέχεια. Είμαστε καλά, η υγεία του είναι πολύ καλά, και δουλεύουμε μια χαρά».

Αναφορικά με τη συνέχεια, είπε: «Από αύριο (Δευτέρα) φεύγουμε για προετοιμασία, μαζί και με τον Απόστολο Παπαστάμο, επιστρέφουμε στις 16/5, θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, θα συνεχίσουμε με μια ακόμα προετοιμασία τον Ιούνιο και το τελικό στάδιο είναι πλέον στη Φουκουόκα».

Σχετικά με τους στόχους του Χρήστου, είπε: «Πάντα ο στόχος μας είναι το μετάλλιο. Ο Απόστολος έχει «κερδίσει» την είσοδο στον τελικό πλέον, έχει «κερδίσει» να κάνει πολύ καλές κούρσες στον ημιτελικό, έχει «κερδίσει» υψηλές θέσεις στον τελικό, και ο στόχος είναι πλέον τα μετάλλια. Για αυτό η ποιότητα και ποσότητα της δουλειάς μας είναι πολύ μεγάλη για αυτό το στόχο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος