fbpx

Εθνικό Πρωτάθλημα: Όρια από έξι σε τέσσερα αγωνίσματα στους προκριματικούς της πρεμιέρας

Εθνικό Πρωτάθλημα: Όρια από έξι σε τέσσερα αγωνίσματα στους προκριματικούς της πρεμιέρας

Έξι αθλητές και αθλήτριες σε τέσσερα αγωνίσματα έπιασαν όρια συμμετοχής με τις Εθνικές ομάδες στις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, κατά τη διάρκεια των πρωϊνών προκριματικών της πρώτης ημέρας του Εθνικού πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης, στο Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου, το πρωί της Παρασκευής (5/5). Συγκεκριμένα:

200 Επιφάνεια Ανδρών:

Γιώργος Καλτσουκαλάς των Δελφινιών Περιστερίου, με 1:21.24, πέτυχε όριο για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών βελτιώνοντας την επίδοσή του.

Νικόλαος Μαυρομμάτης του ΙΟΘ, με 1:25.21, πέτυχε όριο για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων.

200 Διπλά Πέδιλα Γυναικών:

Γιολάντα Καπέρδα του Άλμπατρος Ιωαννίνων, με επίδοση 1:49.17, επιβεβαίωσε το όριο για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

50 Άπνοια Ανδρών:

Αθανάσιος Μιχαηλίδης του Γλαύκου Περιστερίου, με 15.09, επιβεβαίωσε το όριο για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων, βελτιώνοντας την επίδοσή του.

50 Άπνοια Γυναικών:

Μαρία Ηλιάκη του Γλαύκου Περιστερίου, με  17.22, επιβεβαίωσε το όριο για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και βελτιώνοντας την επίδοση της, πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων.

Ιφιγένεια Τελιούση του ΚΟ Καλαμαριάς, με 17.42 επιβεβαίωσε το όριο για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων βελτιώνοντας την επίδοση της.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Η διοργάνωση συνεχίζεται το απόγευμα με τους τελικούς της πρώτης ημέρας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος