fbpx

Διεθνές Μίτινγκ Δρέσδης: Η Καρακώστα το όριο για Ευρωπαϊκό στα 10μ. Σταθερά – Καλή εμφάνιση και στις συγχρονισμένες από 3μ. (pics)

Διεθνές Μίτινγκ Δρέσδης: Η Καρακώστα το όριο για Ευρωπαϊκό στα 10μ. Σταθερά – Καλή εμφάνιση και στις συγχρονισμένες από 3μ. (pics)

Πολύ καλή ήταν η παρουσία των Ελληνίδων αθλητριών στη δεύτερη ημέρα του Διεθνούς Μίτινγκ Καταδύσεων στη Δρέσδη (Παρασκευή 28/4).

Η Ιωάννα Στυλιανή Καρακώστα, στα 10 μ. Σταθερά Β’ κατηγορίας Κοριτσιών, αρχικά στον πρωϊνό προκριματικό, με πολύ καλή εμφάνιση, κατέλαβε την 8η θέση με 283 βαθμούς. Στον τελικό, με επίσης καλή εμφάνιση, πήρε τη 12η θέση με 256 β. Οι συγκεκριμένες επιδόσεις της εξασφαλίζουν τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων / Νεανίδων, Α’ και Β’ κατηγορίας στη Ριέκα της Κροατίας (19-23/8/2023). Συγκεκριμένα, το όριο συμμετοχής είναι 230 βαθμοί, που ξεπέρασε κατά πολύ και στις δύο περιπτώσεις.

Στις Συγχρονισμένες Καταδύσεις από 3μ. Κοριτσιών, οι Ιωάννα Στυλιανή Καρακώστα / Σταυρούλα Χαλέμου κατέλαβαν την 9η θέση με 194 βαθμούς (κι αν δεν είχαν την αποτυχημένη 4η προσπάθεια, θα βρισκόταν δύο θέσεις ψηλότερα και με 25 βαθμούς περισσότερους στην τελικη κατάταξη).

Αύριο Σάββατο (29/4) υπάρχει η συμμετοχή της Ιωάννας Στυλιανής Καρακώστα, αυτή την φορά, στα 3μ Τραμπολίνο Β’ κατηγορίας Κοριτσιών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος