fbpx

Βαγγέλης Κοζομπόλης και Σπύρος Γιαννιώτης έδωσαν τα φώτα τους στα φυντάνια της Χίου

Βαγγέλης Κοζομπόλης και Σπύρος Γιαννιώτης έδωσαν τα φώτα τους στα φυντάνια της Χίου

Στη Χίο βρέθηκαν ο τεχνικός διευθυντής κολύμβησης της ΚΟΕ Βαγγέλης Κοζομπόλης και ο τεχνικός σύμβουλος κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας (Open Water) Σπύρος Γιαννιώτης.

Η επίσκεψή τους συνδυάστηκε με τη διεξαγωγή του Εαρινού Κυπέλλου Προαγωνιστικών ηλικιών (9-12 ετών) που έγινε στο Ιωνικό Κολυμβητήριο του νησιού τηςσμαστίχας. Στο περιθώριο των αγώνων, ο Σπύρος Γιαννιώτης μίλησε στα παιδιά -που κατέκλυσαν το χώρο- για την προσωπική του διαδρομή, τα πρώτα του βήματα στη πισίνα και την προσπάθεια μέχρι το ολυμπιακό βάθρο το 2016 στο Ρίο. Η ομιλία του συνδυάστηκε με την παρουσίαση σχετικού βίντεο που είχε ετοιμάσει η τοπική Περιφερειακή Επιτροπή Αιγαίου. Παράλληλα επισκέφτηκε δυο σχολεία του νησιού, στη κωμόπολη των Θυμιανών που είναι το μεγαλύτερο χωριό της Χίου και στο Βροντάδο.

Ο πρόεδρός της Οδυσσέας Μαράτσος εξήρε την πρωτοβουλία της ΚΟΕ να βρεθούν δυο στελέχη της στο ακριτικό νησί και συμπλήρωσε: «Είχαμε πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον Βαγγέλη Κοζομπόλη για όλα τα θέματα που μας απασχολούν. Η παρουσία του Σπύρου Γιαννιώτη αποτέλεσε πόλο έλξης για τα παιδιά. Η Χίος είναι ένα νησί με πλούσια παράδοση, ο Ναυτικός Όμιλος έχει μια μακρά πορεία, η ΠΕΚΕΒ διαγράφει τη δική της πορεία, το Κολυμβητήριο μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν αποτελεί ένα στολίδι, ευχαριστούμε τη διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για το έμπρακτο ενδιαφέρον και εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη πρόοδο των αθλημάτων μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος