fbpx

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Μετάλλια, ρεκόρ και όρια από τους Έλληνες την πρώτη μέρα

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Μετάλλια, ρεκόρ και όρια από τους Έλληνες την  πρώτη μέρα

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, που διεξάγεται στο Λιλιάνο της Ιταλίας, συμμετέχουν Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, καθώς η διοργάνωση αποτελεί κριτήριο για συμμετοχή στις Εθνικές Ομάδες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι συνολικά μετέχουν 723 αθλητές από 128 σωματεία από 24 χώρες. Η παρουσία των Ελλήνων που ξεχώρισαν την πρώτη και τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης μέρας των αγώνων (Σάββατο πρωί και απόγευμα) έχει ως εξής:

Το πρωί:

-Αθανασία Καρατσιβή Νίκη Βόλου 800μ. Επιφάνεια με χρόνο 7:05.25 όριο Εθνικής Γυναικών και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.  

-Μαρία Ηλιάκη Γλαύκος Περιστερίου 50μ. Άπνοια με χρόνο 17.47 όριο Εθνικής Ομάδας Νεανίδων και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

-Σωκράτης Ζέρντης Γλαύκος Περιστερίου 50μ. Άπνοια με χρόνο 15.47 όριο Εθνικής Νέων και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

-Αθανάσιος Μιχαηλίδης Γλαύκος Περιστερίου 50μ. Άπνοια με χρόνο 15.64 όριο Εθνικής Νέων. 

-Άγγελος Τσούτσης Άλμπατρος Ιωαννίνων 50μ. Διπλά Πέδιλα με χρόνο 19.82 όριο Εθνικής Νέων και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών.

Το απόγευμα:

-Ιφιγένεια Τελιούση ΚΟ Καλαμαριάς, στα 200μ Επιφάνεια πέτυχε χρόνο 1:31.36 που αποτελεί όριο για την Εθνική Γυναικών, όριο για την Εθνική Νεανίδων και Πανελλήνιο ρεκόρ Νεανίδων και Κορασίδων. Με αυτήν κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα.

-Γιολάντα Καπέρδα Άλμπατρος Ιωαννίνων, στα 400μ. διπλά πέδιλα, όπου με 3:52.85 πέτυχε όριο Εθνικής Γυναικών και Νεανίδων.

-Γιώργος Καλτσουκαλάς Δελφινιών Περιστερίου στα 200μ. Επιφάνεια με 1:21.65, που αποτελεί όριο Εθνικής Ανδρών και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Κολύμβηση - Υγρός Στίβος